'); fbq('track', 'PageView'); &ev=PageView&noscript=1" />

Ce este alopecia AndrogeneticăAlopecia androgenetică poate apare la vârste foarte fragede și este moștenită. Cauza este excesul de Dihidrotestosteron.

Drept urmare firele de păr se micșorează și își reduc diametrul treptat până la dispariția totală.


Dihidrotestosteronul va reduce faza de creștere a firului de păr, astfel acesta ne mai putând atinge o lungime și un diametru care să poată conferi acoperire.Cauzele comune ale alopeciei sunt:

- Alopecia androgenetică de cauza genetică

- Alopecia datorată stresului ( telogen efluvium)

- Alopecia localizată ( alopecia Areata)


În cazul cazurilor avansate de calviție pentru a obține o stabilizare a căderii părului este necesar să se trateze în prealabil zona afectată cu terapii complementare.


Printre acestea se numără Terapia PRP (plasmă bogată în trombocite și factori de creștere) și mezoterapie (aminoacizi și multivitamine introduse la nivelul dermului prin microinjectii).

alopecia de tip masculin

Clasificarea NorwoodIn cazul alopeciei de tip masculin cel eficientă metodă de cuatificarea a calviției este Clasificarea Nordwood. Acasta va oferi informații legate de progresivitatea alopeciei și ne va ajuta să alegem modalitatea optimă de tratament.

În cazurile de alopeciae extremă la vârste tinere, vom elabora un plan de tratament pe termen lung care va avea ca scop stoparea căderii părului.


Așteparile realiste din partea pacientului sunt cheia succesului în abordarea cazurilor extreme de alopecie.Alopecia de tip feminin

Clasificarea SavinAlopecia de tip feminin are ca și caracteristică definitorie dispunerea difuză a zonelor cu pierdere vizibilă de desitate.

Însă cu păstrarea desității de cele mai multe ori la nivelul liniei părului și la nivel occipital.


De acest tip de alopecia pot suferi și bărbații fiind însă mult mai des întâlnită în cazul femeilor.


Femeile pot avea de asemenea o dispunere a alopeciei de tip masculin cu retractia liniei părlui și golfuri alopepcice.


Cazurile de alopecie la femeie sunt adesea mai dificil de tratat și adesea cazul poate necesita o abordare multidisciplinară în cadrul mai multor specialități.

Expertiza și experiența medicului sunt definitorii in acest caz.TRANSPLANTUL DE PĂR LA BĂRBAȚI

Căderea părului la bărbați poate crea multă nesiguranță si lipsă de încredere în propia persoană în special la vârste fragede.

Problemele cele mai întâlnite sunt retracția liniei părului, golfuri alopecice, subțierea părului la nivelul vertexului.


Unul din trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani suferă de alopecie. De aceea transplantul de păr este pentru mulți bărbați soluția ideală de a trata calviția.În cursul consultației vom asculta cu atenție dorințele Dvs. și îmreună vom stabili un plan de tratament conform așteptărilor Dvs și bazat pe sitauția actuală a calviției.


Advizul medicului este unul personalizat pentru fiecare pacient în parte cu scopul de a obține rezultate excelente.


Procedura de transplant este una minim invazivă cu recuperare rapidă sub anestezie locală fără dureri sau discomfort. zona donatoare cât și zona transplantată se vor vindeca fără cicatrizare și pierdere de densitate vizibilă datorită tehnici Micro Fue.


Rezultatele naturale vă vor ajuta să vă recăpătați încrederea în sine.TRANSPLANTul de PăR la FEMEI
Aproximativ o treime dintre femei suferă de căderea părului (alopecie) la un moment dat în viața lor; printre femeile aflate la postmenopauză, până la două treimi suferă de subțierea părului sau de zone cu pierderea densității.


Căderea părului la femei are adesea un impact emoțional mai mare decât căderea părului la bărbați, deoarece este mai puțin acceptată din punct de vedere social pentru sexul feminin.

Alopecia poate afecta grav starea emoțională, încrederea în sine și calitatea vieții unei femei.


Specialiștii noștrii vor analiza cauzele ce au determinat căderea părului și vă vor propune un plan de tratament. Vă vom prezenta posibilitatea folosirii tratamentelor complementare de stabilizare a căderii părului, vom analiza statusul hormonal și necesitatea efectuării unui transplant de păr. În cazul în care transplantul de păr este necesar vom tunde doar o mică porțiune la nivelul cefei pentru a extrage grafturile de păr. Această zonă va fi acoperită foarte ușor de părul existent fără a fi vizibilă. Zona care se va transplanta NU va fi tunsă, iar recuperarea va fi foarte rapidă.TRANSPLANT SPRâNCENE

Până de curând, nu exista nicio modalitate de a reconstrui o sprânceană cu aspect natural. Însă acum este posibil datorită metodei unice Micro Fue - concepută special pentru a preveni cicatrizarea inestetică -ce conferă rezultate uimitoare.

Sprâncenele sunt extrem de importante oferă profunzime și expresie feței.

Atunci când sprâncenele sunt subțiri sau lipsesc în întregime (din cauza epilarii excesive, de exemplu), metoda Micro FUE poate ajuta la restaurarea sau restructurarea lor.Când sprâncenele vor fi transplantate, este extrem de important ca părul să fie transplantat în forma și direcția potrivită.Metoda Micro FUE folosește instrumente de precizie și necesită foarte puțin timp de recuperare, ceea ce înseamnă că sprâncenele se vor vindeca foarte repede.


De asemenea echipa operatorie are o experiență vastă în reconstrucția de sprâncene având la activ multe cazuri tratate cu succes.Transplantul de barbĂ

Alopecia BarbaeAlopecia care apare la nivelul bărbii nu este altceva decât o formă de alopecie areata.

Alopecia barbae este o afecțiune autoimună în care foliculii dvs. de păr sunt atacați de propriul corp, provocând pierderi de păr la nivelul bărbii.

În mod obișnuit, căderea părului are loc în mici pete circulare, adesea de-a lungul liniei maxilare,


În timp ce cauzele exacte sunt necunoscute, deseori stresul psihologic și fizic sunt legate de alopecie. De asemenea, genetica poate juca un rol: este mai frecventă în cazul celor care au în familie persoane cu alopecie, astm sau alergii.

Transplantul de Barbă este singura soluție estetică eficientă!

Transplantul este în ultimii ani din ce în ce mai popular printre rândul tinerilor care privesc barba nu numai ca un trend al modei, dar mai mult de atât un simbol al masculinității și puterii.


Transplantul de barbă se realizează folosind zona donatoare de la nivelul posterior al capului. Firele de păr vor fi transplantate print-o tehnică specială care se diferențiază de transplantul normal.


Transplantul de păr reconstructiv

Alopecia Cicatricială de cauză traumaticăUna dintre caracteristicile țesutului cicatricial este că creșterea părului nu se recuperează niciodată.

Datorită metodei Micro FUE, acum este posibilă creșterea părului la nivelul cicatricilor, chiar dacă este disponibil doar un număr mic de fire de păr donatoare.


În special, pacienții cu arsuri tind să aibă o suprafață de donatoare foarte limitată pentru transplantul de păr.

Pe lângă limitările legate de zona donatoare există și limitări legate de vascularizația zonei ce urmează să fie tratate.


În plus, acești pacienți suferă adesea mai multe interveții chirurgicale reconstructive, care sunt nu numai fizic, dar și psihic foarte solicitante.


Scopul nostru este de a trata cu ajutorul unei tehnici care este nedureroasă și implică un proces de vindecare rapid.

Specialiștii noștri au o experiență vastă în tratarea cazurilor complicate post traumatice sau post arsuri prin metoda minim invazivă Micro Fue.

Transplantul la nivelul cicatricilor ajută la recuperarea estetică a pacienților care au cicatrici instetice la nivelul scalpului sau a altei zone acoperite în mod normal de păr.


Transplantul de păr reconstructiv

Alopecia Cicatricială de cauză inflamatorie autoimunăAlopecia cicatricială primară se referă la un grup divers de afecțiuni rare care distrug foliculul de păr, îl înlocuiesc cu țesutul cicatricial și determină pierderea permanentă a părului.


Căderea părului poate fi treptată, fără simptome și neobservată pentru perioade lungi. În alte cazuri, căderea părului poate fi asociată cu mâncărimi severe, durere și arsură și poate progresa rapid. Alopecia cicatricială apare la bărbați și femei sănătoase, de altfel, de toate vârstele și este văzută în întreaga lume.


Semne și simptome


Zonele afectate ale scalpului pot prezenta roșeață, cruste, pigmentare crescută sau scăzută, sau pustule. Alte cazuri pot prezenta mici semne de inflamație.


Inflamația care distruge foliculul de păr se află sub primul strat al pielii și de obicei nu se observă „procesul de cicatrizare” în fazele incipiente ale bolii.


În cele mai multe din cazuri pielea afectată la nivelul scalpului este netedă fără păr și fără marcajele obișnuite ale porilor.


Alopeciile cicatriciale sunt clasificate în continuare în funcție de tipul de celule inflamatorii care distrug foliculul pilos în timpul stadiului activ al bolii. Inflamația poate implica preponderent limfocite sau neutrofile. Alopeciile cicatriciale care implică predominant inflamația limfocitară includ Lichen planopilaris, alopecia fibrozantă frontală, alopecia centrală centrifugală și pseudopeladă (Brocq).


Alopecia cicatricială care se datorează inflamației predominant neutrofile include foliculita decalvans.

Uneori inflamația trece de la un proces predominant neutrofil la un proces limfocitar.


Alopeciile cicatriciale cu un infiltrat inflamator mixt includ celulita disectantă și foliculita keloidalis.


Scopul nostru este de a trata cu ajutorul unei tehnici care este nedureroasă și implică un proces de vindecare rapid.

Specialiștii noștri au o experiență vastă în tratarea cazurilor complicate de alopecia cicatricială prin metoda minim invazivă Micro Fue.

Transplantul la nivelul zonelor cu alopecia cicatricială ajută la recuperarea estetică a pacienților care au cicatrici instetice la nivelul scalpului sau a altei zone acoperite în mod normal de păr.